X
X
Back to the top
X
X
Bekijk onze privacy policy hier.  Lees meer...
X

10-minuutjes

Meer energie dan ooit tevoren

Knal je mee elke dag 10 minuutjes?

Jezelf motiveren om regelmatig te sporten is niet altijd evident. Twee of drie keer per week naar de fitness gaan vraagt heel wat tijd en energie van je. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je bewegen op de lange baan schuift en dat het er uiteindelijk nooit van komt.
Maar als je nooit meer beweegt of sport, zal je hier uiteindelijk negatieve gevolgen van ervaren. Je hebt minder energie en voelt je moe of misschien zelfs uitgeblust. Een leven waarin je bewegen met gemak integreert op een manier die bij je past lijkt steeds verder weg.

Maar wat zou je ervan denken als ik jou
zeg dat zo’n leven wél voor jou weggelegd is?

Een work-out die slechts tien minuten duurt kan iedereen met gemak integreren in zijn agenda, ook jij!
Daarom kan ik jou garanderen dat je mijn programma “10 minuutjes sporten per dag @ home” wel kan volhouden én dat je je energieker en beter zal voelen nadien.

Elke dag tien minuten sporten is trouwens een stuk efficiënter dan twee keer per week een uur naar de fitness gaan, dus je maakt sowieso de juiste keuze!
Doe je de 10 minute work-out ‘s morgens?
Dan geef je je vetverbranding en metabolisme meteen een boost. Maar ook tijdens het namiddagdipje of na een lange werkdag zorgt de work-out voor vernieuwde energie en wat ontspanning. Op elk moment van de dag bewijst het programma dus zijn nut.

In december is er een extra challenge “14 days until Christmas challenge” om het jaar sportief af te sluiten!

14 days until Christmas challenge

Een challenge van 14 dagen, elke dag 10 minuutjes sporten, om sportief het jaar af te sluiten! Are you in? We starten op 10 december en eindigen op 24 december! Inschrijven kan vanaf zondag 4 december, 8 uur ‘s morgens!

TRY OUT 10 minuutjes

Wil je graag de 10 minuutjes sporten per dag, eens uitproberen?
Check, dat kan vanaf NU! Je kan de TRY OUT aankopen voor 30 euro. Je krijgt 7 workouts van 10 minuutjes + 1 stretchvideo gedurende 10 volledige dagen. Perfect om ze eens uit te testen, toch?

Ik heb gezorgd dat alle workouts aanbod komen, zowel met de mini bandkleine gewichtjes en kettlebells, zodat je een duidelijk beeld krijgt wat ik aanbied.

LET’S GO! Ik geloof in je!

Liefs,
Miek

Ik schrijf me in voor de 10 minuutjes!

Hallo, ik ben Miek Bams van Bamsfit!

Ik motiveer vrouwen om te sporten door middel van personal training, training in (kleine) groep en work-outs @ home.

Contact

Tienen, Landen & Bunsbeek

BTW: BE0759 748 837

Website by Studio C + D