X
X
Back to the top
X
Bekijk onze privacy policy hier.  Lees meer...
X

Aanbod

#1

10 minuutjes sporten van thuis uit

Ik besef dat het niet altijd gemakkelijk is om jezelf te motiveren om meerdere malen per week een uur te sporten. Met mijn programma ‘10 minuutjes’ kan ik je echter garanderen dat je het nu wél zal volhouden en dat je je nadien een stuk beter en energieker zal voelen. En wist je dat elke dag tien minuten sporten efficiënter is dan twee keer per week een uur? Geen reden meer om te twijfelen dus!

De work-out vind je steeds een avond op voorhand in jouw account, zodat je de volgende ochtend meteen kan beginnen. Maar ook tijdens het namiddagdipje of na een lange werkdag zorgt de work-out voor vernieuwde energie, wat ontspanning en vooral eventjes een me-time momentje. Ben je toch te vinden voor een iets langere sessie? Dan kan je ervoor kiezen om enkele work-outs na elkaar te doen. De 10 minuutjes volg je al voor 70 euro per maand!

#2

Groepslessen

Ben jij te vinden voor sporten op locatie, maar doe je dat liever in groep? Dan zijn de groepslessen op vaste momenten in Tienen,  Glabbeek, Landen en vanaf juni ook in Wommersom, wellicht iets voor jou. Binnen deze lessen kan je kiezen tussen BBB, BOOTYCAMP, POWERRUN en POWERWALK. Alle reeksen volg je op eigen tempo, je neemt dan ook rust wanneer jij daar nood aan hebt.

Kies je voor BBB? Dan doen we steeds vijf reeksen van tien oefeningen. Daarbij wisselen we af tussen de spiergroepen in onder andere de benen, billen, buik, rug en armen. Elke oefening duurt veertig seconden, gevolgd door twintig seconden rust.

De BOOTYCAMP is een volledig uurtje sporten met extra attributen zoals steps, kettlebells, halters, een plyobox, battle rope.. Heel afwisselend, waardoor het uurtje sporten voorbij vliegt!

De POWERRUN is lopen of wandelen gecombineerd met oefeningen, méga leuk!
POWERWALK is enkel wandelen gecombineerd met oefeningen.

Met de 10 beurtenkaart kan je zowel de BBB, BOOTYCAMP, POWERRUN of POWERWALK meedoen, op élke locatie.

Wil je graag eens een les proberen? Dan kan je die cash ter plaatse betalen. Een beurtenkaart kan je via de website aankopen of ter plaatse cash of via Payconiq. Eén les kost 8 euro, een tien beurtenkaart kost 75 euro.

#3

Personal training

Vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven zonder persoonlijke begeleiding? Dan kan je bij mij personal training volgen in Tienen of Glabbeek. Elke week op een vast tijdstip sporten we op jouw tempo gedurende een volledig uurtje.

Ik pas de training steeds aan jou en je doelstellingen aan en alles verloopt dus volledig op jouw tempo. De personal training vindt 1-op-1 of in een groepje van maximum drie personen plaats, naargelang jouw voorkeur. Wil je graag eens proberen? Proberen kan je al doen voor € 45, een vijfbeurtenkaart kost € 225.

#4

Small Group

Leg je graag je wekelijkse groepsles vast, zodat je geen excuses hebt om niet te komen? Dat kan bij de small group training! Gedurende tien opeenvolgende weken krijg je verschillende work-outs (BBB, Bootycamp, powerrun of powerwalk) in een groepje van maximum tien personen. Je traint steeds met dezelfde mensen wat je motivatie helemaal ten goede komt, maar uiteraard doe je dit steeds op je eigen tempo.

De small group training vindt iedere maandagavond plaats in Bunsbeek en elke woensdagavond in Tienen en kost 150 euro voor tien opeenvolgende lessen. Doe je graag mee? Stuur dan een mailtje nar team@bamsfit.be en laat ons weten dat je graag op de wachtlijst komt te staan!

Benieuwd naar mijn aanbod? Ontdek alle formules!

Tienen, Landen & Glabbeek

BTW: BE0759 748 837

Website by Studio C + D