X
X
Back to the top
X
X
Bekijk onze privacy policy hier.  Lees meer...
X

Over Miek

Bekijk de video30 seconden
StudioCplusD-Branding-BamsFit-64

Miek Bams

Hey, ik ben Miek en ik geloof dat elke vrouw kan sporten op haar eigen tempo!

Een sport vinden die je volhoudt omdat je het graag doet én waarbij je voelt dat je er zowel lichamelijk als mentaal deugd van hebt. Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet! Als jonge mama of als vrouw met een drukke job heb je vaak weinig tijd over om ook nog aan sporten te denken. Als je er dan ook nog eens tegenop ziet, is het niet meer dan logisch dat je na een tijdje afhaakt. Toch geloof ik erin dat elke vrouw een sport kan vinden die ze graag doet én die bij haar past. Ook vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen op sportief vlak.

Vroeger had ik zelf schrik om mee te lopen in een club, omdat ik niet wist of ik wel zou kunnen volgen. Ik vind het dan ook ontzettend belangrijk dat jij nooit dat gevoel krijgt. Wanneer je komt sporten of de ‘10 minute work-out’ volgt, mag je er zeker van zijn dat je alles op je eigen tempo mag en kan doen. Door mijn lessen laagdrempelig te houden, motiveer ik jou én hou je het deze keer wel vol. Daarnaast vind ik het belangrijk om het persoonlijk contact te behouden, ook tijdens de online work-outs. Je mag mij dus steeds een berichtje sturen mocht je even wat extra motivatie nodig hebben.

Mooi avontuur

De liefde voor sport zat er bij mij altijd al in. Dat ik zou studeren voor leerkracht lichamelijke opvoeding kwam voor niemand als een verrassing, want in onze familie zijn we met maar liefst tien leerkrachten lichamelijke opvoeding. Ook mijn ouders delen dezelfde job.

In februari 2019 kreeg ik het idee om eens een groepsles te geven buiten de schoolmuren. Ik startte met één les per week gedurende tien weken en het werd zo’n succes dat ik niet meer gestopt ben. Het betekende de start van een mooi avontuur en het bracht mij waar ik vandaag sta: aan het hoofd van een eigen zaak waar ik online work-outs, groepslessen en personal training geef. Het geeft mij de grootste voldoening om te merken dat ik mijn klanten kan motiveren om te blijven sporten én om te voelen dat ze er zelfs van genieten.

Benieuwd naar mijn aanbod? Ontdek alle formules!

Hallo, ik ben Miek Bams van Bamsfit!

Ik motiveer vrouwen om te sporten door middel van personal training, training in (kleine) groep en work-outs @ home.

Contact

Tienen, Landen & Bunsbeek

BTW: BE0759 748 837

Website by Studio C + D